Personprofiler

Discover personprofiler

 

Cerficeret i Disc profiler og stor rutine og erfaring omkring personalerekrutteringer, sammensætning af arbejdsgrupper, projekter, og i personlig udvikling afklaring af motivation, evner og kompetencer

 

Egenskaber

DiSC PersonProfilen er valideret på dansk og anvendt i langt over 100.000 eksemplarer i Danmark. Den findes på alle hovedsprogene og anvendes i dag i mere end 40 lande.

Profilen er en selvscorende profil, der giver indsigt i egne og andres adfærdsmønstre og øget bevidsthed om egne og andres motivationsfaktorer.

De 3 fortolkningstrin spænder fra de generelle adfærdsmønstre Dominans, Social indflydelse, Stabilitet og Competence til en detaljeret beskrivelse i forhold til 15 klassiske adfærdsmønstre.

 

Profilen kort

DiSC PersonProfilen klarlægger personlige adfærdsmønstre. DiSC PersonProfilen beskriver styrker og svagheder ved vores adfærd i forhold til andre, og til de opgaver/udfordringer vi stilles overfor. Den giver råd til, hvilke omgivelser vi har brug for, og hvilken adfærd vi med fordel kan udvikle.

Baggrunden for vores adfærd. Udfyldelse og scoring Spørgeskema: I 28 grupper med 4 beskrivende ord vælges et ”mest” passende og et ”mindst” passende.

Scoring sammenfattes i tre DiSC-grafer.

 © 2009 by Discover A/S - All rights reserved

 

Hent DISC dokument - klik her.

 

 

 

 

Sportsklubber/Kurser

______________________________

 

Kurser

Outplacement, personlig udvikling, komfort zoner og NLP

 

Sportsklubber

Rungsted Ishockey klub i samarbejde med træner og leder udført personprofiler, og sponsor møder, sponsor aftaler

FCK København, rundvisning og sponsor møder m.m.

 

 

 

 

Team Consult ApS · Liljevej 4 · 2970 Hørsholm · Telefon 50 57 29 73